Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 7.02.2020


Večerní vstup Venuše do vašeho znamení vám přináší v lásce a ve vztazích vůbec spoustu nových šancí. Vybírejte z nich rozumně a hlavně rychle!

Finační index: 59

Vstup Venuše do Berana vás moc nenadchne. Zatímco dosud bylo mezi vámi a partnerem všechno jasné, dnes se domácí nebe opět zbytečně zachmuřilo.

Finační index: 86

V partnerských vztazích čekejte zajímavé změny. Miláček, který dosud budil zájem, že mu na vás nezáleží, změnil postoj. Projevuje se daleko aktivněji!

Finační index: 56

To, co chcete svému partnerovi říct, musíte stihnout během dne. Večer se Venuše dostane do Berana a jakoukoli smysluplnou komunikaci rychle zarazí.

Finační index: 97

Vstup Venuše do Berana vás donutí změnit přístup k lásce. Když se vám nedaří doma, nic se neděje. Vy ji klidně pojedete hledat třeba i za moře!

Finační index: 71

Vstup Venuše do Berana vás moc nepotěší. Už dnes se dozvíte, že miláček za vás za oba slíbil něco, co se vám nelíbí a s čím byste nikdy nesouhlasili.

Finační index: 98

Vstup Venuše do vašeho partnerského sektoru vám neobyčejně zpříjemní život. Váš miláček si konečně uvědomí, co ve vás má, a své chování k vám změní.

Finační index: 54

Pokud chcete mít doma klid, vyžaduje to náležitou přípravu. Předem miláčka upozorněte, že si po práci jdete s kolegy sednout a že se to protáhne.

Finační index: 93

Vstup Luny do Berana vás vyloženě potěší. Konečně se můžete těšit na večer, kdy nemáte s miláčkem nic na práci a kdy se můžete věnovat sami sobě.

Finační index: 85

Večerní vstup Venuše do Berana vám v lásce moc nepomůže. Vy budete své city energicky prosazovat a partnerovi se to nebude ani trochu zamlouvat.

Finační index: 90

Večerní vstup Venuše do Berana přinese zajímavé zážitky. Miláček udělá něco, co vás přesvědčí, že na vás myslí i ve chvílích, kdy s vámi fyzicky není.

Finační index: 58

To, že Venuše večer opouští vaše znamení, vám ani trochu nevadí. Citové záležitosti jste si s její pomocí srovnali a nic dalšího měnit nepotřebujete.

Finační index: 74