Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 1.12.2022


Hádky, které kolem vypuknou, se vás netýkají. Kdybyste ale chtěli, můžete zasáhnout jako mediátor a do vašeho okolní vnést pohodu a vytoužený klid.

Finační index: 69

Než se rozhodnete, že si vezmete nějakou půjčku, dobře si všechno propočítejte. Když chvíli počkáte, můžete narazit na daleko výhodnější podmínky

Finační index: 84

Když se vám něco nepodaří podle vašich představ, netrvejte za každou cenu na svém. Záležitost prozatím odložte a počkejte na výhodnější podmínky.

Finační index: 93

Pozor si dejte na lidi, kteří na všechno reagují přecitlivěle. Sice jim nic neděláte, ale tváří se, jako byste mohli za všechno, co se jim nepodařilo.

Finační index: 52

Z vánočního večírku nebo jiných společenských akcí se snažte vypadnout co nejrychleji. Nebude to obtížné. Nic zajímavého vás tam držet nebude.

Finační index: 51

Zejména ráno si dávejte pozor, abyste se s partnerem zbytečně nepohádali. Šlo by o hádku, která by vznikla kvůli maličkosti a táhla se hodně dlouho.

Finační index: 52

Opozice mezi Venuší a Marsem vám do života vnáší dosud postrádanou sebedůvěru. Konečně se dokážete vyjádřit tak, aby vás všichni začali brát vážně.

Finační index: 64

Hlavně si nenechejte namluvit, že na něco nemáte. Naštěstí většina lidí ví, že dokážete téměř všechno, co chcete, takže se o to ani nepokusí.

Finační index: 55

Větším setkáním se raději vyhýbejte. Bude se mluvit hlavně o tom, jak je draho a jak se všichni bojí budoucnosti. To ale vaše parketa není a nebude.

Finační index: 100

Svými emotivními reakcemi vás překvapí lidé, kteří se obvykle projevují neobyčejně rozumně. Právě proto je nutné, abyste místo nich rozumně jednali vy!

Finační index: 77

Když se dozvíte, že máte více a intenzivněji šetřit, raději nic neříkejte. Už tak hospodaříte způsobem, který překonává všechno, co jste dělali dosud.

Finační index: 75

Veškeré úřední záležitosti probíhají v naprostém poklidu. Vy se budete chovat korektně a úředníci s vámi budou jednat vyloženě přátelsky.

Finační index: 54