Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 1.05.2023


Pluto v sektoru přátel vám pošle nové zajímavé lidi. Nic víc z toho sice nebude, ale to nevadí. Vy přece víte, že přátelství je někdy víc než láska.

Finační index: 56

Pluto, který vám dosud život po všech stránkách ulehčoval, vám ho teď komplikuje. Naštěstí máte miláčka, který má rozum a nic nemožného po vás nechce.

Finační index: 66

To, že vám někdo zmizel ze života, neznamená, že ho máte jít hledat. Dnes zjistíte, že i První máj, který trávíte o samotě, má svá nepochybná plus.

Finační index: 99

První máj s Lunou v Panně není vůbec špatný. Díky pomalejšímu tempu vývoje si najdete čas na polibek pod rozkvetlým stromem i na kávu v kavárně.

Finační index: 78

Připravte se na lidi, kterým jste nejdříve něco slíbili a pak na to zapomněli. Pak se musíte rychle vzpamatovat a předstírat, že víte, o čem jde řeč.

Finační index: 77

Luna ve vašem znamení vám poskytuje skoro až dar jasnozřivosti. Pokud vás chce někdo přesvědčit o něčem, co není pravda, neovládnete se a vyletíte.

Finační index: 85

Myslíte si, že máte život ve svých rukou a plány, které se vám podaří realizovat. Zjistíte, že to nejde, ale vadit vám to nebude. Překvapení je lepší!

Finační index: 68

Při silném Plutu vyjadřujete lásku tak, že vám nedokáže odolat ani ten, kdo opravdu chtěl. Pokud jste single ráno, večer už samotní určitě nebudete!

Finační index: 82

Chcete si užít krásný a zamilovaný den a taky se vám to podaří. Kdybyste mohli trávit dopoledne s partnerem a odpoledne s kamarády, bude to vynikající!

Finační index: 96

Opět zjistíte, že jste si miláčka vybrali skvěle. Zatímco si ostatní stěžují, že se doma nudí, vy si užíváte lásku, která je stále intenzivnější!

Finační index: 88

Kdybyste se přemluvili k romantické procházce, bylo by to vynikající. Váš partner by pochopil, že láska pro vás není jen slovo, ale že to je i čin.

Finační index: 87

První máj s Lunou ve svém partnerském sektoru si opravdu užijete. Miláčkovi dokonce ani nemusíte připomínat, že vás má líbat pod rozkvetlým stromem!

Finační index: 65