Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 1.04.2023


Při Luně ve Lvu byste se měli věnovat především partnerovi. Pocit, že je dostatečně hýčkaný a že ve vás našel spřízněnou duši, opravdu potřebuje.

Finační index: 72

Rodinné vztahy dostanou dnes pořádně zabrat. Právě proto je potřeba, abyste se nenechali vehnat do konfrontace tak, kde je potřeba rozumný přístup.

Finační index: 80

Aprílem vás nikdo nevyvede. Někdo se o to sice může pokusit, ale bude se při tom tvářit tak nápadně nenápadně, že jeho úmysl odhalíte po první větě.

Finační index: 89

Zejména odpoledne se vyhýbejte obchodům. V rámci předvelikonočních příprav byste koupili dobroty, které by do svátků děti po kouscích stejně vytahaly.

Finační index: 100

Další den, kdy je potřeba, abyste dostatečně sebevědomě dávali najevo veškerá svá přání. Když to dokážete, celý svět se spojí a pomůže vám je splnit.

Finační index: 61

Do toho, co vám nejde, se raději nepouštějte. Když se budete věnovat výhradně tomu, co bezpečně ovládáte, bude to pro vás a vaši náladu lepší.

Finační index: 51

Ráno nebudete vědět, kam dřív skočit, ale odpoledne se všechno změní. Pokud si naplánujete rodinou akci, proběhne skvěle a bude velice příjemná.

Finační index: 61

To, že uhnete z názoru, který jste dosud hlásali, se ukáže jako velice rozumné rozhodnutí. Ulehčíte tím život nejen sobě, ale i celé své rodině.

Finační index: 50

Všechno, co se dnes stane, můžete hodnotit pozitivně. Nemusí to sice být přesně to, co jste chtěli dělat, ale s výsledkem můžete být spokojení.

Finační index: 52

Ve společnosti raději ustupte do pozadí. Když necháte zářit Berany, Lvy a Střelce, bude to lepší. Vy se pak můžete bez výčitek svědomí dobře bavit.

Finační index: 87

Hlavně si nemyslete, že někoho opravdu dobře znáte. Přesně takoví lidé vás mohou překvapit a dostat do situace, kdy nebudete vědět, co dělat.

Finační index: 60

Ve vztahu k nově poznaným lidem se snažte o velkorysost. Na první pohled se vám sice zamlouvat nemusíte, ale to se může velice rychle změnit.

Finační index: 95