Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 7.04.2023


Při Luně ve Štíru máte sklon hledat protivníky i tam, kde nejsou. Kdybyste si hned ráno slíbili, že si budete udržovat dobrou náladu, bude to skvělé.

Finační index: 55

Pozitivní vztah mezi Venuší a Neptunem vám do života vnese něco, co by se dalo bez přehánění označit jako citové tsunami. Nesmíte se v něm utopit!

Finační index: 84

O tom, jak to máte s financemi, nikomu nic není. Právě proto byste se měli připravit na vlezlé dotazy lidí, kteří by chtěli, abyste jim půjčili.

Finační index: 98

Kladný vztah mezi Venuší a Neptunem vás nutí k dalším domácím aktivitám. Upečete ještě jeden mazanec, nebo se vrhnete na výrobu další dávky jidášů?

Finační index: 83

Při Luně ve Štíru můžete narazit na požadavky, které zasahují do vašich osobních hranic. Pak je musíte odmítnout tak, aby bylo jasné, že nežertujete.

Finační index: 93

Díky Luně ve Štíru dokážete všemu dát to pravé jméno. Opravdu nevíte, proč byste se měli usmívat ve chvíli, kdy je vám jasné, že je všechno špatně.

Finační index: 86

Požadavky, s kterými na vás přijdou vaši blízcí, splňte co nejlépe a nejrychleji. Když budete časem chtít něco po nich vy, zachovají se stejně!

Finační index: 77

To, že je volno, uvítáte s nadšením. Konečně se můžete věnovat vytváření velikonočních dekorací. Nezapomeňte ani na své i miláčkovy rodiče!

Finační index: 61

Kromě jiného můžete večer čekat překvapivé vyznání lásky. Poskytne vám ho člověk, který dosud předstíral, že vlastně neví, že vůbec existujete.

Finační index: 91

Příznivý vztah mezi Venuší a Neptunem aktivuje vaše umělecké talenty. Když se pustíte do malování vajíček, můžete si být jistí, že to dopadne skvěle.

Finační index: 64

Při Luně ve Štíru se nezastavíte. Práce vám neustále přibývá. Když se pak večer konečně dostanete domů, čekají vás další úkoly, které musíte splnit.

Finační index: 91

Pozitivní vztah mezi Venuší a Neptunem vám zajistí nezvykle romantický den. Dokonce i váš miláček se chová tak, jako v době, kdy jste spolu začínali.

Finační index: 74