Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 14.09.2023


Když je vám jasné, že vám prochází očkování tetanu nebo něčeho podobně důležitého, hned se objednejte k lékaři. Záhy budete rádi, že jste to udělali.

Finační index: 88

Na lidi, kteří se vám vnucují, reagujete skoro až alergicky. Možná by bylo lepší, kdybyste je nejdříve vyslechli a zjistili, co přesně po vás chtějí.

Finační index: 96

Klidně vyrazte na místa, kam jste chodívali s předešlým partnerem. K vašemu velkému překvapení to s vámi nic nedělá. Stres zmizel a vy jste v pohodě.

Finační index: 53

Díky Luně v Panně se dokážete o své zájmy bít tak, že všichni jen žasnou. Je vidět, že si cizí názory a stanoviska od nikoho vnucovat nenecháte.

Finační index: 66

Věnujte se úvahám o svém majetku. Přemýšlejte o jeho stabilizaci. Zvažte možnost investice do nemovitostí nebo jiných podobných dlouhodobých hodnot.

Finační index: 66

Zejména po poledni dokážete argumentovat tak, abyste dostali všechno, co chcete. Ve vašem případě opravdu platí, že líná huba je holé neštěstí!

Finační index: 62

Lidi, kteří se hádají, raději nerozsuzujte. Museli byste přiznat, že každý z nich má svou pravdu a vy nevíte, co říct, protože rozumíte oběma.

Finační index: 52

Pomoc, kterou vám na zahradě, při náročnějším úklidu nebo jiných podobných aktivitách nabídne mladší generace, neodmítejte. Přijměte ji a poděkujte!

Finační index: 100

Veškerá školení, na která vás firma vyšle, jsou k ničemu. Něco nového se nedozvíte od přenášejících, ale až během přestávky od ostatních kolegů.

Finační index: 68

Místům, na která si pamatujete z mládí, se raději vyhýbejte. Kdybyste se na ně vypravili pro vzpomínky, prožili byste neskutečně intenzivní zklamání.

Finační index: 80

V práci si nezapomeňte říct o novou pracovní židli, na kterou máte nárok. Klidně řekněte, že si na té staré a nevyhovující záda dál huntovat nebudete.

Finační index: 55

I když moc času nemáte, jsou záležitosti, na které si ho udělat musíte. Na to, abyste si sedli a pořádně popřemýšleli o budoucnosti, si ho najdete!

Finační index: 73