Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 21.09.2023


Hlavně se s nadřízeným nebavte o vyšším platu. Kdyby vám začal vysvětlovat, že je zle a přidat vám nemůže, patrně byste nevydrželi a poslali ho do háje.

Finační index: 66

Při harmonické vazbě mezi Sluncem a Plutem zvládáte i to, co byste jindy považovali za nemožné. Je vidět, že máte víc talentů, než jste si mysleli.

Finační index: 51

Úvahy o tom, že byste si během prodlouženého víkendu vyrazili někam do ciziny, jsou velice rozumné. Vyrazte do města a dopřejte si prohlížení památek.

Finační index: 50

Předem promyšlené a po všech stránkách do dokonalosti dotažené plány se neuskuteční. Naštěstí dokážete zatnout zuby a hodně kvalitně improvizovat.

Finační index: 80

Hlavně nekupujte nic ve slevě! Zejména u ovoce a zeleniny by se vám to nevyplatilo. Ráno byste nakoupili a odpoledne byste musely značnou část vyhodit.

Finační index: 78

Harmonický vztah mezi Sluncem a Plutem vám dává odvahu k zásadním životním řešením. Když je uskutečníte, litovat nebudete ani teď, ani později.

Finační index: 80

Luna ve Střelci vám dává odvahu. Pokud se s někým dostanete do sporu, dokážete své názory obhajovat tak, aby pochopil, že pravdu máte vy!

Finační index: 74

Když se ráno rozhodnete pro nějakou zásadní životní změnu, můžete si být jistí, že vám bude k dobrému. Teď je jen potřeba najít odvahu k prvnímu kroku!

Finační index: 68

Je potřeba, abyste aktivovali veškerý svůj smysl pro humor. Když se dokážete smát i v situaci, na které nikdo jiný nic k smíchu nevidí, bude to super.

Finační index: 100

Slunce v trigonu s Plutem vám dodá sebevědomí. Objektivní okolnosti mohou být sice nepříznivé, ale vy jste si přesto jistí,že je dokážete překonat.

Finační index: 94

Přiznejte si, že jste unavenější, než by se vám líbilo. Právě proto by bylo rozumné, kdybyste zmírnili pracovní tempo a nezapomínali ani na odpočinek.

Finační index: 76

Veškerá úřední jednání si z vaší strany vyžádají značnou dávku trpělivosti. Právě proto je potřeba, abyste na sobě své rozčilení znát nedali.

Finační index: 93