Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 21.10.2023


Odpoledne se raději moc nehádejte. Při napjatém vztahu mezi Merkurem a Plutem můžete mít stokrát pravdu, ale stejně vás nikdo poslouchat nebude.

Finační index: 99

Napjatý vztah Slunce s Plutem se vás naštěstí netýká. Kdyby se pod jeho vlivem rozhodl nějakým zásadním změnám partner, dokážete mu to rozmluvit.

Finační index: 53

Člověk, který vás poučuje, to nedělá ze zlé vůle. Ve skutečnosti jen chce, abyste získali nové vědomosti, které vám podle jeho názoru budou k užitku.

Finační index: 80

Napjatý vztah mezi Sluncem, Merkurem a Plutem může vést ve vašem případě k nerozumným výbuchům. Kdybyste se místo toho kousli do jazyka, bude to lepší.

Finační index: 74

Šance na obnovení starého vztahu je aktuální a svůdná. Právě proto byste si měli uvědomit, že důvody, pro které jste se kdysi rozešli, dosud nepominuly.

Finační index: 89

Lidem, kteří mají pocit, že získáváte nezasloužené výhody, nic nevysvětlujte. Čím víc jim to budete vysvětlovat, tím podezřelejší pro ně pak budete.

Finační index: 52

Napjatý vztah mezi Merkurem a Plutem vede vaše blízké ke zbytečným hádkám. Zkuste se stáhnout do pozadí a nechat je, ať si to vyřídí sami!

Finační index: 84

Když se někdo chce za každou cenu hádat, zatvařte se tak, aby pochopil, že se vyprovokovat nenecháte. Stáhne se tak rychle, že to bude až komické.

Finační index: 71

Proti lidem, kteří vás nenechají domluvit a skáčou vám do řeči, se rázně vymezte. Když ji to dovolíte, vyzní vaše slova zcela jinak, než jste je mínili.

Finační index: 71

Když si sednete a začnete v klidu promýšlet své hospodaření, musíte se pochválit. Situace sice není snadná, ale vy pořád hospodaříte v plusu.

Finační index: 94

Napjatý vztah mezi Merkurem a Plutem se netýká přímo vás, ale ovlivňuje vaše blízké. Když se připravíte na ostré slovní útoky, bude to prozíravé.

Finační index: 66

Při Luně v Kozorohu pracovat musíte, ale i to byste měli dělat s rozumem. Když práci vyhradíte dopoledne a odpoledne budete odpočívat, bude to lepší.

Finační index: 74