Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 23.11.2023


Při napjatém vztahu mezi Sluncem a Saturnem se můžete střetnout s nadřízeným. Pokud si myslí, že vámi může orat, musí zjistit, že se spletl.

Finační index: 78

Je potřeba, abyste bez ohledu na cokoli uplatnili veškeré své talenty. Lidi, které na svou stranu získáte dnes, vás už nikdy nedokážou opustit.

Finační index: 79

Napjatý vztah Slunce se Saturnem varuje před střetem s nadřízenými. Pro jistotu se nehádejte ani s policií. Zvláště ta dopravní by vám mohla zasolit.

Finační index: 92

Když máte člověka, kterému se můžete svěřit se svými potížemi, máte skutečné štěstí. Za dobrou radu, kterou vám dá, mu opravdu upřímně poděkujte.

Finační index: 62

Na to, že narážíte na lidi, kteří si život představují jinak, než vy, jste zvyklí. Když vám ale začnou rozmlouvat vaše přání, opravdu se rozzlobíte.

Finační index: 83

To, že se dosud něco dělalo jedním a stále stejným způsobem, není důvod, aby nevymýšleli změny. Starší generaci se to moc nelíbí, ale vám je to jedno.

Finační index: 89

Při Luně v Beranu můžete reagovat zbytečně ostře i tam, kde byste zrovna nemuseli. Kdybyste jedovatost nahradili úsměvem, bude to daleko lepší.

Finační index: 96

I když na vás okolí tlačí, pro jistotu nikomu nic neslibujte. Z toho, co byste dnes lehce zvládli, se rychle může stát úkol opravdu nezvládnutelný.

Finační index: 61

I když na nic část nemáte, na partnera byste si ho udělat měli. Nahlas sice nic neříká, ale nedostatkem vaší pozornosti v poslední době strádá.

Finační index: 83

Když vám někdo doporučí nějakou kulturní akci, měli byste vyrazit. Pokud s sebou vezmete partnera, budete z toho mít oba zážitek naprosto dokonalý.

Finační index: 86

Každý, kdo s vámi bude chtít jednat z pozice síly, se se zlou potáže. Jeho nápady mu rozmluvíte způsobem, který mu bezmála vžene slzy do očí.

Finační index: 60

Při napjatém vztahu mezi Sluncem a Saturnem si dejte pozor na to, co podepisujete. A když už podepíšete, vyžádejte si kopii na uschování.

Finační index: 64