Finanční horoskopy

Magazín o půjčkách, který si klade za cíl přinášet rady, tipy a zajímavé informace z oblasti půjček a úvěrů. Naleznete zde denně nové články, které vám mohou pomoci zorientovat se na finančním trhu a získat širší povědomí o půjčkách a dalších finačních produktech, které je možné využít. Veškeré informace na tomto webu pro Vás uvádíme bezplatně a věříme, že Vám články z magazínu pomohou při rozhodování, zda a jakou půjčku případně využít.  Kontakt a GDPR



Finanční horoskopy

Horoskop pro den 24.11.2023


Mars, který vstupuje do Střelce, vás nutí k netradičním řešením tradičních problémů. Konečně se rozhodnete, že letošní Vánoce pojmete zcela jinak!

Finační index: 84

Dejte si pozor na to, co si přejete, protože se vám to může rychle splnit. Zejména při výběru partnera byste se měli raději nechat volnou ruku osudu.

Finační index: 52

Mars, který vstupuje do partnerského sektoru, vnese do vašeho vztahu vytoužený čerstvý vítr. Opět zkonstatujete, že se domů vracíte rádi a s chutí!

Finační index: 72

Mars, který vstupuje do Střelce, vám zajistí práci navíc. Jindy byste se nechtěli připravit o volný čas, ale teď jste rádi, že bude pár korun navíc.

Finační index: 82

Nákupní výlet s posezením, kterého byste se mohli účastnit, nakonec odmítnete. Víte, že byste tam utráceli i jedli víc, než je rozumné a zdrávo.

Finační index: 65

Mars, který před polednem vstupuje do Střelce, vytváří dost výbušnou atmosféru. Naštěstí máte chladnou hlavu a vyprovokovat se nenecháte.

Finační index: 61

Mars, který vstupuje do vašeho sektoru komunikace, z vás udělá obávaného diskutéra. Člověk, který se s vámi začne hádat, to projede na celé čáře.

Finační index: 86

Lidem, kteří mají pocit, že budete něco řešit za ně, musíte vysvětlit, že to nepůjde. Odpovědnost bez možnosti jejího prosazení přijímat nesmíte.

Finační index: 61

Když máte čekat na někoho, kdo pro vás má něco udělat, bude to tvrdá zkouška vaší trpělivosti. Nakonec nevydržíte a zvládnete to vlastními silami.

Finační index: 89

Napjatý vztah mezi Marsem a Saturnem vytváří zejména v práci dost náročnou atmosféru. Pokud se ovládnete a zbytečně nevybuchnete, můžete si gratulovat!

Finační index: 92

Pozor si dávejte na prstýnky, řetízky a jiné drobné šperky. Nebezpečí, že je zejména odpoledne někde sundáte a pak na ně zapomenete, je značné.

Finační index: 52

Zejména doma si dávejte pozor na manipulaci se vším ostrým. Pokud čistíte mixér, dejte si pozor, aby nebyl pod proudem a nezačal najednou fungovat.

Finační index: 65